Tuesday, 12 June 2012

berhabuk betul blog ni , see dah lama tak update hee , sebenarnya bukan tak nak update blog ni , tapi busy sikit la , now dah jadi wanita bekerjaya la kata kan haha :D ok hasrat hati nak update blog ni harini disebabkan bosan sangat , 'AYAT DAH TUNGANG LANGANG' hari hari kerja tapi tak kurus pun , tension oh , bosan kan bila tak belajar .. bila ingat balik dulu nak belajar rajin rajin tak nak main main, tak la duduk rumah menuggu result rayuan .. sedih kan :'( kawan kawan semua dah sambung belajar , tu la masa sekolah sibuk nak bercinta ni la jadinya .. haish apala .. takpela berdoa dan sabar menunggu jela .. hope dapat , lepas ni nak belajar betul betul la .. nanti menyesal lagi ..

No comments:

Post a Comment